logo

La Platjeta

PEIX I MARISC FRESC, DE QUALITAT I DE PROXIMITAT

logo

Eco central

Ens dediquem a proveïr de fruita i verdura ecològica i de proximitat a empreses gestores de menjadors escolars i menjadors escolars autogestionats.

logo

Dominis de Granyena

Oferim una petita varietat de productes orgànics i estem especialitzats en, Oli d’Oliva Verge Extra Arbequina.
Aquests productes amb un gust únic, són de la millor qualitat i compleixen totes les normes i garanties. Presentem aquests productes amb orgull i satisfacció i estem segurs que, un cop els hagi tastat, notarà la diferència.

logo

Ecolecera

Ecolecera és una empresa familiar, que neix l'any 2002, amb la inquietud de comercialitzar els seus productes ecològics i preservar el medi ambient.
Totes les seves explotacions són completament ecològiques. Aquestes es componen d'una gran diversitat de productes: cereals, llegums, vinya, ametller, olivera i hortalisses.

logo

Veritas

Fem accessible a tothom la millor alimentació possible, el menjar de veritat, oferint la màxima varietat de productes al millor preu i sempre amb la certificació ecològica per garantir una alimentació saludable i saborosa.

logo

Pirinat

Des de Pirinat servim carn ecològica a domicili, a cooperatives i associacions de consumidors, a escoles i restaurants, compromesos amb la producció ecològica de qualitat.

logo

Forn Elias

Forn de llarga tradició ubicat al carrer Freser 90 de Barcelona.
Tot els nostres productes són elaborats amb les millors matèries primeres de forma artesanal realitzant setmanalment una sèrie de pans especials.

logo

Vegetalia

Des de 1986, elaborem i distribuïm una àmplia gamma de productes ecològics i som pioners en la fabricació de proteïna vegetal.

logo

Ecoplans

Ecoplans, posa a la seva disposició un ampli ventall de productes ecològics amb una qualitat garantida.

logo

Bargosa

Amb vocació de donar cada vegada millor servei als nostres clients oferim solucions a la seva mida, proporcionant tot tipus de fruites de diferents orígens, marques i proveïdors, servides amb l'envasat més idoni i en el just punt de maduració sol·licitat.

logo

Biocitrus Ebre

Biocitrus.eu és una marca europea de recent creació, amb l'objectiu que més persones coneguin, gaudeixin i es cuidin amb les mandarines i taronges ecològiques certificades de molt alta qualitat, de collita pròpia i de proximitat, madurades en l'arbre, recollides per comanda i servides en 2 o 3 dies.

logo

Cal peretó

Cal Peretó, és una empresa familiar dedicada a la producció i comercialització directa d’hortalisses ecològiques, cultivades a les nostres finques situades a Tudela de Segre , comarca de la Noguera (Lleida).

logo

Perla de Segre

Seleccionem les millors sèmoles de blat dur.
Pastem la pasta amb les boníssimes i filtrades aigües del riu Segre.