La nostra cuina

La nostra cuina, es basa en una dieta mediterrània, utilitzant productes de la màxima qualitat possible; evitant l'ús de productes precuinats i duent a terme una cuina casolana i del xup-xup amb el gust de sempre.

L'estona de joc/taller

Som un menjador sostenible, ecològic, de proximitat i de temporada, comprant directament a petits productors locals.

Defensem una alimentació centrada amb l'ús de productes ecològics, lliures de residus tòxics procedents de pesticides, antibiòtics, additius i conservants. A més a més, consumint productes de proximitat contribuïm en la conservació de les propietats dels aliments, així com també del medi ambient.

Un dia a la setmana oferim un àpat on la principal i única proteïna és d'origen vegetal. D'aquesta manera, no tan sols reduïm el consum de greix procedent de la proteïna animal, sinó que també donem a conèixer altres aliments que enriqueixen la nostra alimentació.

Personal de cuina

El personal de cuina és una de les peces fonamentals en el projecte; aquest fa servir tècniques culinàries determinades que garanteixen l'aprofitament íntegre dels aliments així com dels seus nutients.

Comptem amb un personal amb una formació especifica i implicat,  especialment entorn el malbaratament alimentari.

Som conscients de la importància de la preparació i presentació dels diferents plats, tenint en compte els interessos, gustos i necessitats dels infants.